50+ День Українського Добровольця 2021

50+ День Українського Добровольця 2021. Урочистості до дня українського добровольця на меморіальному комплексі «на горі карачун». Апостроф розповідає про історію свята.

Рівненщина: Рятувальники обласного гарнізону взяли участь ...
Рівненщина: Рятувальники обласного гарнізону взяли участь ... from www.golos.com.ua
Молочанська міська рада щиро вітає наших добровольців з їх святом і дарує творчі вітання працівників культури та учасників художньої самодіяльності нашої громади. Саме цього дня 2014 року з майдану на тренувальну базу в нових петрівцях відправилися перші добровольці, де почали підготовку до участі в боротьбі за територіальну цілісність україни. День українського добровольця, який відзначається 14 березня, було встановлено постановою верховної ради від 17 січня 2017 року.

Урок звитяги для 3 класу.

Цей день встановлено не лише для того, щоб пам'ятати, через що пройшла і проходить зараз наша країна. Нагадаємо, день українського добровольця установлений 17 січня 2017 року верховною радою україни з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності україни, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в. День українського добровольця на тернопільщині відзначили у військовому коледжі у збаражі. У києві відзначили день добровольця.


Komentar

Postingan populer dari blog ini

49+ Какой Сегодня Церковный Праздник 15 Февраля

26+ Роман Абрамович

14+ Манчестер Юнайтед